CMA CGM neemt groot belang in Air France-KLM

Partijen gaan gezamenlijk vrachtnetwerk opzetten

De Franse rederij CMA CGM neemt als onderdeel van een 10-jarige samenwerkingsovereenkomst een belang van 9% in Air France-KLM. Daarbij gaan de rederij en de Frans-Nederlandse luchtvaartgroep in de toekomst alle luchtvrachtcapaciteit delen. Het gaat daarbij om de totale belly-capaciteit van AF-KLM en die van 22 vrachtvliegtuigen, waarvan 12 nog in bestelling zijn bij Airbus.

cma cgm aircargo, luchtvracht
Foto: CMA CGM

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

CMA CGM neemt groot belang in Air France-KLM | NT

CMA CGM neemt groot belang in Air France-KLM

Partijen gaan gezamenlijk vrachtnetwerk opzetten

De Franse rederij CMA CGM neemt als onderdeel van een 10-jarige samenwerkingsovereenkomst een belang van 9% in Air France-KLM. Daarbij gaan de rederij en de Frans-Nederlandse luchtvaartgroep in de toekomst alle luchtvrachtcapaciteit delen. Het gaat daarbij om de totale belly-capaciteit van AF-KLM en die van 22 vrachtvliegtuigen, waarvan 12 nog in bestelling zijn bij Airbus.

cma cgm aircargo, luchtvracht
Foto: CMA CGM

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu