Cargolux stapt verrassend in vrachtafhandeling

Thuisbasis Luxemburg Airport

Cargolux, de grootste vrachtmaatschappij van Europa, stapt in de afhandeling op de eigen thuisbasis van Luxemburg Airport. Het bedrijf heeft zich ingeschreven voor de nieuw te vergeven afhandelingslicenties, nadat de huidige vrachtafhandelaar Luxair Cargo aangaf dit jaar uit de vrachtafhandeling te stappen.

LG Cargo Center
Foto: Cargolux

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Cargolux stapt verrassend in vrachtafhandeling | NT

Cargolux stapt verrassend in vrachtafhandeling

Thuisbasis Luxemburg Airport

Cargolux, de grootste vrachtmaatschappij van Europa, stapt in de afhandeling op de eigen thuisbasis van Luxemburg Airport. Het bedrijf heeft zich ingeschreven voor de nieuw te vergeven afhandelingslicenties, nadat de huidige vrachtafhandelaar Luxair Cargo aangaf dit jaar uit de vrachtafhandeling te stappen.

LG Cargo Center
Foto: Cargolux

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu