Noodlijdende vrachtvervoerder Western Global kruipt uit surseance

half miljard aan schulden geschrapt

De verliesgevende Amerikaanse vrachtmaatschappij Western Global Airlines heeft een dreigend faillissement afgewend. Dat blijkt uit het vonnis van het Delaware District US Bankruptcy Court deze week. De airline was dit jaar een van de eerste slachtoffers van de sterk dalende vraag naar capaciteit in de luchtvrachtmarkt.  

Foto: Suparat Chairatprasert / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Noodlijdende vrachtvervoerder Western Global kruipt uit surseance | NT

Noodlijdende vrachtvervoerder Western Global kruipt uit surseance

half miljard aan schulden geschrapt

De verliesgevende Amerikaanse vrachtmaatschappij Western Global Airlines heeft een dreigend faillissement afgewend. Dat blijkt uit het vonnis van het Delaware District US Bankruptcy Court deze week. De airline was dit jaar een van de eerste slachtoffers van de sterk dalende vraag naar capaciteit in de luchtvrachtmarkt.  

Foto: Suparat Chairatprasert / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu