Prognose IATA: luchtvracht 4,5% in de lift in 2024

winstmarge neemt wel stevig af

De internationale luchtvaartorganisatie IATA verwacht voor komend jaar een toename van het vrachtvolume van 4,5%. Deze prognose is volgens de analisten van de belangenbehartiger onder meer gebaseerd op de voorspelling van het IMF dat de wereldhandel in 2024 met 3,5% zal groeien.

Foto: Luik Airport

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Prognose IATA: luchtvracht 4,5% in de lift in 2024 | NT

Prognose IATA: luchtvracht 4,5% in de lift in 2024

winstmarge neemt wel stevig af

De internationale luchtvaartorganisatie IATA verwacht voor komend jaar een toename van het vrachtvolume van 4,5%. Deze prognose is volgens de analisten van de belangenbehartiger onder meer gebaseerd op de voorspelling van het IMF dat de wereldhandel in 2024 met 3,5% zal groeien.

Foto: Luik Airport

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu