Plannen voor nieuw aandeelhouderschap Hapag-Lloyd krijgen vorm

Hapag-Lloyd en zijn referentieaandeelhouder TUI hebben aangekondigd dat er nu toch voorbereidingen zijn gestart om een deel van de Duitse containerrederij naar de beurs te brengen of te verkopen aan financiële en strategische investeerders. Een onbekend deel blijft in handen van meerderheidsaandeelhouder Albert Ballin.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Plannen voor nieuw aandeelhouderschap Hapag-Lloyd krijgen vorm | NT

Plannen voor nieuw aandeelhouderschap Hapag-Lloyd krijgen vorm

Hapag-Lloyd en zijn referentieaandeelhouder TUI hebben aangekondigd dat er nu toch voorbereidingen zijn gestart om een deel van de Duitse containerrederij naar de beurs te brengen of te verkopen aan financiële en strategische investeerders. Een onbekend deel blijft in handen van meerderheidsaandeelhouder Albert Ballin.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu