DB Schenker bundelt zijn Hongaarse vestigingen

DB Schenker concentreert zijn vestigingen in de agglomeratie Boedapest in één logistiek centrum.

Het bedrijf huurt een pand op het logistieke bedrijventerrein Szigetszentmikós, waar het zowel zijn landtransport als de zee- en luchtvrachtexpeditie bijeenbrengt.

Het pand meet 30.000 vierkante meter aan logistieke ruimte, alsmede kantoorruimte. Het is ook geschikt voor de opslag van ADR-goederen. Er komen 400 mensen te werken. De verhuizing moet eind dit jaar zijn afgerond.

Het concern is al zeer lang aanwezig in Hongarije. In 1874 opende Gottfried Schenker, in Boedapest zijn eerste buitenlandse vestiging. Zijn transportbedrijf was hij twee jaar daarvoor begonnen in Wenen. Inmiddels heeft DB Schenker in Hongarije acht vestigingen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

DB Schenker bundelt zijn Hongaarse vestigingen | NT

DB Schenker bundelt zijn Hongaarse vestigingen

DB Schenker concentreert zijn vestigingen in de agglomeratie Boedapest in één logistiek centrum.

Het bedrijf huurt een pand op het logistieke bedrijventerrein Szigetszentmikós, waar het zowel zijn landtransport als de zee- en luchtvrachtexpeditie bijeenbrengt.

Het pand meet 30.000 vierkante meter aan logistieke ruimte, alsmede kantoorruimte. Het is ook geschikt voor de opslag van ADR-goederen. Er komen 400 mensen te werken. De verhuizing moet eind dit jaar zijn afgerond.

Het concern is al zeer lang aanwezig in Hongarije. In 1874 opende Gottfried Schenker, in Boedapest zijn eerste buitenlandse vestiging. Zijn transportbedrijf was hij twee jaar daarvoor begonnen in Wenen. Inmiddels heeft DB Schenker in Hongarije acht vestigingen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement