Rechter: Onbehoorlijk bestuur van voormalige directie Fairstar Heavy

overname dockwise

Vier voormalige directeuren en commissarissen van Fairstar Heavy Transport in Rotterdam moeten het bedrijf en diens latere eigenaar Dockwise een schadevergoeding betalen voor de onverantwoorde aanschaf van een zware-ladingschip van 110 miljoen dollar in 2011.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Rechter: Onbehoorlijk bestuur van voormalige directie Fairstar Heavy | NT

Rechter: Onbehoorlijk bestuur van voormalige directie Fairstar Heavy

overname dockwise

Vier voormalige directeuren en commissarissen van Fairstar Heavy Transport in Rotterdam moeten het bedrijf en diens latere eigenaar Dockwise een schadevergoeding betalen voor de onverantwoorde aanschaf van een zware-ladingschip van 110 miljoen dollar in 2011.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu