Video: Iran neemt Britse tanker in beslag

stena bulk

De Iraanse Revolutionaire Garde (IRGC) heeft vrijdag in de Straat van Hormuz een Britse olietanker in beslag genomen. Teheran zegt dat het schip, de ‘Stena Impero’, zich niet hield aan de internationale voorschriften en naar een marinebasis op het Iraanse eiland Qeshm zal worden gebracht.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Video: Iran neemt Britse tanker in beslag | NT

Video: Iran neemt Britse tanker in beslag

stena bulk

De Iraanse Revolutionaire Garde (IRGC) heeft vrijdag in de Straat van Hormuz een Britse olietanker in beslag genomen. Teheran zegt dat het schip, de ‘Stena Impero’, zich niet hield aan de internationale voorschriften en naar een marinebasis op het Iraanse eiland Qeshm zal worden gebracht.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu