Iraans leger schiet per ongeluk op eigen schip: negentien doden

Konarak

Tijdens een Iraanse legeroefening in de Golf van Oman zijn zondag negentien mensen om het leven gekomen en vijftien mensen gewond geraakt. Het zou gaan om een verkeerd afgelopen raketlancering zondag voor de kust ter hoogte van de Iraanse haven van Jask.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Iraans leger schiet per ongeluk op eigen schip: negentien doden | NT

Iraans leger schiet per ongeluk op eigen schip: negentien doden

Konarak

Tijdens een Iraanse legeroefening in de Golf van Oman zijn zondag negentien mensen om het leven gekomen en vijftien mensen gewond geraakt. Het zou gaan om een verkeerd afgelopen raketlancering zondag voor de kust ter hoogte van de Iraanse haven van Jask.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu