Hamburg Süd: ‘Ons worst-case-scenario is niet uitgekomen’

Interview

Topman Arnt Vespermann (1968) van de Duitse rederij Hamburg Süd, dochterbedrijf van Maersk, voorziet geen snel herstel van de mondiale containermarkt naar het niveau van voor de coronacrisis. Een zogeheten  V-scenario acht hij onwaarschijnlijk. ‘Ik verwacht geen snel en steil herstel. Het zal eerder gaan lijken op een hinkende U’.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Hamburg Süd: ‘Ons worst-case-scenario is niet uitgekomen’ | NT

Hamburg Süd: ‘Ons worst-case-scenario is niet uitgekomen’

Interview

Topman Arnt Vespermann (1968) van de Duitse rederij Hamburg Süd, dochterbedrijf van Maersk, voorziet geen snel herstel van de mondiale containermarkt naar het niveau van voor de coronacrisis. Een zogeheten  V-scenario acht hij onwaarschijnlijk. ‘Ik verwacht geen snel en steil herstel. Het zal eerder gaan lijken op een hinkende U’.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu