Reders blij, verladers wanhopig wegens containertekorten

Analyse

Ongekende tijden in de containervaart. De tarieven zijn geëxplodeerd, rederijen maken recordwinsten, havens overal op de wereld zijn overbelast, er zijn wekenlange vertragingen en de containers zijn niet aan te slepen. Wat is er aan de hand?

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Reders blij, verladers wanhopig wegens containertekorten | NT

Reders blij, verladers wanhopig wegens containertekorten

Analyse

Ongekende tijden in de containervaart. De tarieven zijn geëxplodeerd, rederijen maken recordwinsten, havens overal op de wereld zijn overbelast, er zijn wekenlange vertragingen en de containers zijn niet aan te slepen. Wat is er aan de hand?

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu