Containervervoerders stuwen koers Japanse beurs op

Nikkei

De aandelenbeurs in Tokio wist dinsdag te herstellen van de zware verliesbeurt een dag eerder. Vooral de Japanse zeetransportbedrijven lieten stevige koerswinsten zien door de hoop op een sterk herstel van de wereldeconomie van de coronacrisis. Beleggers trokken zich daarbij op aan de hogere slotstanden op Wall Street, waar de zorgen over een sneller dan verwachte renteverhoging door de Federal Reserve aan de kant werden geschoven.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Containervervoerders stuwen koers Japanse beurs op | NT

Containervervoerders stuwen koers Japanse beurs op

Nikkei

De aandelenbeurs in Tokio wist dinsdag te herstellen van de zware verliesbeurt een dag eerder. Vooral de Japanse zeetransportbedrijven lieten stevige koerswinsten zien door de hoop op een sterk herstel van de wereldeconomie van de coronacrisis. Beleggers trokken zich daarbij op aan de hogere slotstanden op Wall Street, waar de zorgen over een sneller dan verwachte renteverhoging door de Federal Reserve aan de kant werden geschoven.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding