Jammerlijke plaspauze op de ‘Beaumaiden’ leidde tot ongeluk

onderzoeksrapport

Een bijzonder ontspannen kapitein. Een paar glazen wijn. Een kuren vertonende WC. Een uitgeschakeld alarm. In hun onderzoek naar het stranden van de ‘Beaumaiden’, een general cargo-schip van de Nederlandse rederij Vertom, zijn de onderzoekers van het Danish Maritime Accident Investigation Board (DMAIB) tot de ontdekking gekomen dat de maritieme miskleun, die afgelopen oktober plaatsvond op de Oostzee, het gevolg was van een samenloop van nalatigheden.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Jammerlijke plaspauze op de ‘Beaumaiden’ leidde tot ongeluk | NT

Jammerlijke plaspauze op de ‘Beaumaiden’ leidde tot ongeluk

onderzoeksrapport

Een bijzonder ontspannen kapitein. Een paar glazen wijn. Een kuren vertonende WC. Een uitgeschakeld alarm. In hun onderzoek naar het stranden van de ‘Beaumaiden’, een general cargo-schip van de Nederlandse rederij Vertom, zijn de onderzoekers van het Danish Maritime Accident Investigation Board (DMAIB) tot de ontdekking gekomen dat de maritieme miskleun, die afgelopen oktober plaatsvond op de Oostzee, het gevolg was van een samenloop van nalatigheden.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu