Verlader moet extra kosten Cosco betalen van Rotterdamse rechter

demurrage & detention

De Rotterdamse groothandel Arnesco moet de Chinese containerrederij Cosco ruim 30.000 euro nabetalen vanwege gemaakte opslag- en douanekosten voor zeven containers met niet-medische mondkapjes uit China die het Rotterdamse bedrijf in de kerstperiode van coronajaar 2020 via de Rotterdamse haven importeerde. Dat heeft de rechtbank van Rotterdam bepaald in een rechtszaak die was aangespannen door de Rotterdamse vestiging van Cosco.

Foto: MartinLueke / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Verlader moet extra kosten Cosco betalen van Rotterdamse rechter | NT

Verlader moet extra kosten Cosco betalen van Rotterdamse rechter

demurrage & detention

De Rotterdamse groothandel Arnesco moet de Chinese containerrederij Cosco ruim 30.000 euro nabetalen vanwege gemaakte opslag- en douanekosten voor zeven containers met niet-medische mondkapjes uit China die het Rotterdamse bedrijf in de kerstperiode van coronajaar 2020 via de Rotterdamse haven importeerde. Dat heeft de rechtbank van Rotterdam bepaald in een rechtszaak die was aangespannen door de Rotterdamse vestiging van Cosco.

Foto: MartinLueke / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen