Punctualiteit containerrederijen sterk verbeterd: nu 60%

betrouwbaarheid vaarschema’s

De containerrederijen hebben de betrouwbaarheid van hun vaarschema’s in februari flink weten te verbeteren, blijkt uit het Global Liner Performance-rapport van de Deense analist Sea-Intelligence. Zes op de tien afvaarten verliep die maand volgens planning, de door de analist berekende betrouwbaarheid kwam uit op 60,2%.

Foto: Eurogate

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Punctualiteit containerrederijen sterk verbeterd: nu 60% | NT

Punctualiteit containerrederijen sterk verbeterd: nu 60%

betrouwbaarheid vaarschema’s

De containerrederijen hebben de betrouwbaarheid van hun vaarschema’s in februari flink weten te verbeteren, blijkt uit het Global Liner Performance-rapport van de Deense analist Sea-Intelligence. Zes op de tien afvaarten verliep die maand volgens planning, de door de analist berekende betrouwbaarheid kwam uit op 60,2%.

Foto: Eurogate

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu