Tarievenbarometer containervaart voor het eerst sinds maanden in het groen

Bodem bereikt

De spottarieven in de containerlijnvaart zijn deze week wereldwijd met gemiddeld 4% gestegen, blijkt uit de World Container Index (WCI) van Drewry. Het betekent volgens de Britse consultant de eerste stijging van de WCI sinds vijftien weken. Een veertigvoets container wordt nu voor gemiddeld 1.773 dollar vervoerd.

Foto: Michael Vi / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Tarievenbarometer containervaart voor het eerst sinds maanden in het groen | NT

Tarievenbarometer containervaart voor het eerst sinds maanden in het groen

Bodem bereikt

De spottarieven in de containerlijnvaart zijn deze week wereldwijd met gemiddeld 4% gestegen, blijkt uit de World Container Index (WCI) van Drewry. Het betekent volgens de Britse consultant de eerste stijging van de WCI sinds vijftien weken. Een veertigvoets container wordt nu voor gemiddeld 1.773 dollar vervoerd.

Foto: Michael Vi / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu