‘Volgend jaar tot wel veertien schepen in containerlijndienst Noordpoolroute’

Yangpu NewNew Shipping Line

Yangpu NewNew Shipping Line, een jonge Chinese containerrederij die ook in het lopende zomerseizoen al meerdere containerschepen via de Noordpoolroute tussen China en de Russische haven Sint-Petersburg laat varen, is van plan de dienstverlening volgend jaar uit te breiden tot wel veertien containerschepen in een vaste lijndienst.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

‘Volgend jaar tot wel veertien schepen in containerlijndienst Noordpoolroute’ | NT

‘Volgend jaar tot wel veertien schepen in containerlijndienst Noordpoolroute’

Yangpu NewNew Shipping Line

Yangpu NewNew Shipping Line, een jonge Chinese containerrederij die ook in het lopende zomerseizoen al meerdere containerschepen via de Noordpoolroute tussen China en de Russische haven Sint-Petersburg laat varen, is van plan de dienstverlening volgend jaar uit te breiden tot wel veertien containerschepen in een vaste lijndienst.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu