Capaciteit Panamakanaal wegens recorddroogte nog drastischer omlaag

halvering

De autoriteiten van het Panamakanaal gaan het scheepvaartverkeer door het kanaal de komende maanden nog drastischer beperken vanwege de recorddroogte die de waterstand in de belangrijke maritieme verbinding tussen de Atlantische en de Grote Oceaan al sinds april doet zakken.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Capaciteit Panamakanaal wegens recorddroogte nog drastischer omlaag | NT

Capaciteit Panamakanaal wegens recorddroogte nog drastischer omlaag

halvering

De autoriteiten van het Panamakanaal gaan het scheepvaartverkeer door het kanaal de komende maanden nog drastischer beperken vanwege de recorddroogte die de waterstand in de belangrijke maritieme verbinding tussen de Atlantische en de Grote Oceaan al sinds april doet zakken.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu