Thaise premier lobbyt voor alternatief voor Straat van Malakka

Tijdswinst van 4 dagen

De Thaise premier Srettha Thavisin probeert met een internationaal charmeoffensief de financiering rond te krijgen voor het zogenoemde Land Bridge-project. Het is een in de coronatijd ontwikkeld plan om in Thailand een weg- en spoorverbinding aan te leggen die voor het internationale goederenvervoer als alternatief zou moeten gaan dienen voor varen via de Straat van Malakka.

Foto: SPhotograph, Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Thaise premier lobbyt voor alternatief voor Straat van Malakka | NT

Thaise premier lobbyt voor alternatief voor Straat van Malakka

Tijdswinst van 4 dagen

De Thaise premier Srettha Thavisin probeert met een internationaal charmeoffensief de financiering rond te krijgen voor het zogenoemde Land Bridge-project. Het is een in de coronatijd ontwikkeld plan om in Thailand een weg- en spoorverbinding aan te leggen die voor het internationale goederenvervoer als alternatief zou moeten gaan dienen voor varen via de Straat van Malakka.

Foto: SPhotograph, Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu