Zo gaat elektrisch en autonoom shortseaschip ‘Zulu Mass’ eruit zien

varen op windenergie

Het Belgische maritieme innovatiebedrijf Zulu Associates heeft een ontwerp gepresenteerd voor een shortsea-containerschip (210 teu), de ‘Zulu Mass’, dat in de toekomst autonoom (zonder bemanning) en volledig elektrisch aangedreven zou moeten gaan varen tussen het Europese continent en Groot-Brittannië.

Foto: Zulu Associates

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Zo gaat elektrisch en autonoom shortseaschip ‘Zulu Mass’ eruit zien | NT

Zo gaat elektrisch en autonoom shortseaschip ‘Zulu Mass’ eruit zien

varen op windenergie

Het Belgische maritieme innovatiebedrijf Zulu Associates heeft een ontwerp gepresenteerd voor een shortsea-containerschip (210 teu), de ‘Zulu Mass’, dat in de toekomst autonoom (zonder bemanning) en volledig elektrisch aangedreven zou moeten gaan varen tussen het Europese continent en Groot-Brittannië.

Foto: Zulu Associates

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen