Brand op containerschip Hapag-Lloyd na inslag projectiel bij Jemen

'Al Jasrah'

Een containervrachtschip van Hapag-Lloyd is in de Rode Zee ter hoogte van de Jemenitische havenstad Mokka door een projectiel getroffen. Het projectiel werd afgeschoten vanaf de Jemenitische kust die in handen is van de Houthi’s. De beveiligingsonderneming Ambrey meldde dat er brand op het schip is geweest en er een container van boord is gevallen.

Foto: Hapag-Lloyd

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Brand op containerschip Hapag-Lloyd na inslag projectiel bij Jemen | NT

Brand op containerschip Hapag-Lloyd na inslag projectiel bij Jemen

'Al Jasrah'

Een containervrachtschip van Hapag-Lloyd is in de Rode Zee ter hoogte van de Jemenitische havenstad Mokka door een projectiel getroffen. Het projectiel werd afgeschoten vanaf de Jemenitische kust die in handen is van de Houthi’s. De beveiligingsonderneming Ambrey meldde dat er brand op het schip is geweest en er een container van boord is gevallen.

Foto: Hapag-Lloyd

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen