Scheepvaart ‘in pauzestand’ hoopt op marinebescherming tegen Houthi’s

Operation Prosperity Guardian

De scheepvaartwereld hoopt dat er snel witte rook uit het Witte Huis komt en dat de Amerikaanse regering de leiding neemt over een internationale marine-operatie om schepen te beschermen tegen aanvallen door Houthi-rebellen uit Jemen op de Rode Zee. Een naam heeft die operatie alvast: Operation Prosperity Guardian.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Scheepvaart ‘in pauzestand’ hoopt op marinebescherming tegen Houthi’s | NT

Scheepvaart ‘in pauzestand’ hoopt op marinebescherming tegen Houthi’s

Operation Prosperity Guardian

De scheepvaartwereld hoopt dat er snel witte rook uit het Witte Huis komt en dat de Amerikaanse regering de leiding neemt over een internationale marine-operatie om schepen te beschermen tegen aanvallen door Houthi-rebellen uit Jemen op de Rode Zee. Een naam heeft die operatie alvast: Operation Prosperity Guardian.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen