SBB Cargo schrapt één op de drie banen

spoorvervoer

SBB Cargo, de goederendochter van de Zwitserse spoorwegen, wil de komende vijf jaar een derde van de arbeidsplaatsen schrappen. Het bedrijf leed in de eerste helft van vorig jaar een verlies van omgerekend 21,7 miljoen euro.

SBB Cargo

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

SBB Cargo schrapt één op de drie banen | NT

SBB Cargo schrapt één op de drie banen

spoorvervoer

SBB Cargo, de goederendochter van de Zwitserse spoorwegen, wil de komende vijf jaar een derde van de arbeidsplaatsen schrappen. Het bedrijf leed in de eerste helft van vorig jaar een verlies van omgerekend 21,7 miljoen euro.

SBB Cargo

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu