SBB Cargo International start Nederlandse tak

noord-zuidas

De Zwitserse spoorgoederenvervoerder SBB Cargo International maakt zijn entree op de Nederlandse markt. Het nieuwe bedrijf gaat opereren onder de naam SBB Cargo Nederland met Rotterdam als thuisbasis. Oud-manager Freek Hilkemeijer van Husa Transportation Railway Services (HTRS) is aangesteld als directeur. 

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

SBB Cargo International start Nederlandse tak | NT

SBB Cargo International start Nederlandse tak

noord-zuidas

De Zwitserse spoorgoederenvervoerder SBB Cargo International maakt zijn entree op de Nederlandse markt. Het nieuwe bedrijf gaat opereren onder de naam SBB Cargo Nederland met Rotterdam als thuisbasis. Oud-manager Freek Hilkemeijer van Husa Transportation Railway Services (HTRS) is aangesteld als directeur. 

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu