Tata Steel en Posco gaan buizen voor hyperloop ontwikkelen

nieuw buisontwerp

Staalfabrikanten Tata Steel en Posco uit Zuid-Korea gaan samenwerken bij het ontwikkelen en testen van nieuwe buisontwerpen die worden gebruikt om een hyperloop te creëren – een buis die groot genoeg is om een passagiers- of vrachtcapsule op zeer hoge snelheden, maar met een zeer laag energieverbruik te verplaatsen.

TataSteel-POSCO_Hyperloop

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Tata Steel en Posco gaan buizen voor hyperloop ontwikkelen | NT

Tata Steel en Posco gaan buizen voor hyperloop ontwikkelen

nieuw buisontwerp

Staalfabrikanten Tata Steel en Posco uit Zuid-Korea gaan samenwerken bij het ontwikkelen en testen van nieuwe buisontwerpen die worden gebruikt om een hyperloop te creëren – een buis die groot genoeg is om een passagiers- of vrachtcapsule op zeer hoge snelheden, maar met een zeer laag energieverbruik te verplaatsen.

TataSteel-POSCO_Hyperloop

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu