Aanleg ‘Suezkanaal op spoor’ in Egypte

660 kilometer

Egypte gaat een hogesnelheidstreinlijn aanleggen die gaat lopen van de Rode Zee naar de Middellandse Zee. Het Duitse industrieconcern Siemens heeft opdracht gekregen om te helpen bij de aanleg van ‘het Suezkanaal op spoor’, zoals het project wordt genoemd.

Foto Ries van Wendel de Joode

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Aanleg ‘Suezkanaal op spoor’ in Egypte | NT

Aanleg ‘Suezkanaal op spoor’ in Egypte

660 kilometer

Egypte gaat een hogesnelheidstreinlijn aanleggen die gaat lopen van de Rode Zee naar de Middellandse Zee. Het Duitse industrieconcern Siemens heeft opdracht gekregen om te helpen bij de aanleg van ‘het Suezkanaal op spoor’, zoals het project wordt genoemd.

Foto Ries van Wendel de Joode

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu