Akkoord DB en machinisten, maar spoorvakbond dreigt met acties

EVG

Deutsche Bahn heeft een akkoord gesloten met de machinistenvakbond GDL in een slepend conflict over loon. Nieuwe machinistenstakingen zouden nu van de baan zijn. De grote Duitse spoorvakbond EVG is echter nog niet akkoord en dreigt met nieuwe acties.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Akkoord DB en machinisten, maar spoorvakbond dreigt met acties | NT

Akkoord DB en machinisten, maar spoorvakbond dreigt met acties

EVG

Deutsche Bahn heeft een akkoord gesloten met de machinistenvakbond GDL in een slepend conflict over loon. Nieuwe machinistenstakingen zouden nu van de baan zijn. De grote Duitse spoorvakbond EVG is echter nog niet akkoord en dreigt met nieuwe acties.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu