Waslijst aan bezwaren tegen nieuw spoortracé Meteren-Boxtel

Rechtzaak

Maar liefst 32 partijen maakten afgelopen donderdag en vrijdag bezwaar tijdens het hoger beroep tegen het tracébesluit ‘Programma Hoogfrequent Spoorvervoer Meteren-Boxtel’, waarin is besloten over een nieuwe route voor het goederenverkeer per spoor. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat wees de door de bezwaarmakers genoemde alternatieven echter allemaal af.

shutterstock_572756386 Betuwelijn, spoorgoederenvervoer, goederentrein
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Waslijst aan bezwaren tegen nieuw spoortracé Meteren-Boxtel | NT

Waslijst aan bezwaren tegen nieuw spoortracé Meteren-Boxtel

Rechtzaak

Maar liefst 32 partijen maakten afgelopen donderdag en vrijdag bezwaar tijdens het hoger beroep tegen het tracébesluit ‘Programma Hoogfrequent Spoorvervoer Meteren-Boxtel’, waarin is besloten over een nieuwe route voor het goederenverkeer per spoor. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat wees de door de bezwaarmakers genoemde alternatieven echter allemaal af.

shutterstock_572756386 Betuwelijn, spoorgoederenvervoer, goederentrein
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu