‘Risico dat Raad van State Rail Terminal Gelderland vertraagt? Klein!’

Interview met gedeputeerde

Met de publicatie van het aanbestedingsdossier op TenderNed is een belangrijke stap gezet voor de realisatie van de Rail Terminal Gelderland. De provincie is op zoek naar een partij die zowel de bouw als de exploitatie van de terminal op zich wil nemen voor een periode van 45 jaar. We spreken erover met Helga Witjes, gedeputeerde van de provincie Gelderland op het gebied van Mobiliteit, Economie en Innovatie.

Helga Witjes, provincie Gelderland
foto: Provincie Gelderland

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Risico dat Raad van State Rail Terminal Gelderland vertraagt? Klein!’ | NT

‘Risico dat Raad van State Rail Terminal Gelderland vertraagt? Klein!’

Interview met gedeputeerde

Met de publicatie van het aanbestedingsdossier op TenderNed is een belangrijke stap gezet voor de realisatie van de Rail Terminal Gelderland. De provincie is op zoek naar een partij die zowel de bouw als de exploitatie van de terminal op zich wil nemen voor een periode van 45 jaar. We spreken erover met Helga Witjes, gedeputeerde van de provincie Gelderland op het gebied van Mobiliteit, Economie en Innovatie.

Helga Witjes, provincie Gelderland
foto: Provincie Gelderland

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu