IenW: Brabantroute is veilig, omleiden gevaarlijke stoffen blijft ongewenst

spoorvervoer door grote steden

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat is niet van plan om het goederenvervoer over de Brabantroute te verbieden en treinen om te leiden via een andere route om de veiligheid op het spoor te waarborgen. Dit laat staatssecretaris Vivianne Heijnen van Infrastructuur en Waterstaat nogmaals weten naar aanleiding van Kamervragen over dit onderwerp.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

IenW: Brabantroute is veilig, omleiden gevaarlijke stoffen blijft ongewenst | NT

IenW: Brabantroute is veilig, omleiden gevaarlijke stoffen blijft ongewenst

spoorvervoer door grote steden

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat is niet van plan om het goederenvervoer over de Brabantroute te verbieden en treinen om te leiden via een andere route om de veiligheid op het spoor te waarborgen. Dit laat staatssecretaris Vivianne Heijnen van Infrastructuur en Waterstaat nogmaals weten naar aanleiding van Kamervragen over dit onderwerp.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu