Ondanks volumegroei is 2022 teleurstellend jaar voor Kombiverkehr

Dalende vraag

De Duitse intermodale operator Kombiverkehr vervoerde vorig jaar 3,4% meer dan in 2021. Het vervoer van en naar de Benelux zag zelfs een stijging van ruim 25%. Het bedrijf stelt echter wel deze volumegroei vooral te danken te hebben aan het eerste kwartaal van 2022. De nettowinst van de operator valt bovendien fors lager uit dan in 2021.

Foto: Kombiverkehr

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Ondanks volumegroei is 2022 teleurstellend jaar voor Kombiverkehr | NT

Ondanks volumegroei is 2022 teleurstellend jaar voor Kombiverkehr

Dalende vraag

De Duitse intermodale operator Kombiverkehr vervoerde vorig jaar 3,4% meer dan in 2021. Het vervoer van en naar de Benelux zag zelfs een stijging van ruim 25%. Het bedrijf stelt echter wel deze volumegroei vooral te danken te hebben aan het eerste kwartaal van 2022. De nettowinst van de operator valt bovendien fors lager uit dan in 2021.

Foto: Kombiverkehr

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu