DB Cargo: stoppen met onrendabel wagenladingvervoer niet aan de orde

'Geen massaal banenverlies'

DB Cargo is niet van plan het wagenladingvervoer, railtransport van vracht die één of een beperkt aantal wagons vult in plaats van een complete trein, rigoureus in te perken of zelfs te stoppen. Er is ook geen sprake van massaal banenverlies bij de Duitse spoorgoederenvervoerder. Dit meldt DB-topvrouw Sigrid Nikutta naar aanleiding van mediaberichten waarin werd gesteld dat DB Cargo mogelijk plannen had in die richting.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

DB Cargo: stoppen met onrendabel wagenladingvervoer niet aan de orde | NT

DB Cargo: stoppen met onrendabel wagenladingvervoer niet aan de orde

'Geen massaal banenverlies'

DB Cargo is niet van plan het wagenladingvervoer, railtransport van vracht die één of een beperkt aantal wagons vult in plaats van een complete trein, rigoureus in te perken of zelfs te stoppen. Er is ook geen sprake van massaal banenverlies bij de Duitse spoorgoederenvervoerder. Dit meldt DB-topvrouw Sigrid Nikutta naar aanleiding van mediaberichten waarin werd gesteld dat DB Cargo mogelijk plannen had in die richting.

Foto: Pixabay

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu