Verwarring over verliezen bij DB Cargo

Andere cijfers vanuit ministerie

DB Cargo heeft vorig jaar een veel hoger verlies geleden dan de 665 miljoen euro die bij de presentatie van de jaarcijfers van moederholding DB werd gepubliceerd. Uit antwoorden van staatssecretaris Michael Theurer op vragen van de oppositiepartij CDU blijkt dat de noodlijdende Duitse railgoederenvervoerder 2022 had afgesloten met een verlies van maar liefst 858 miljoen euro, bijna 200 miljoen euro meer.

DB
Foto: DB

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Verwarring over verliezen bij DB Cargo | NT

Verwarring over verliezen bij DB Cargo

Andere cijfers vanuit ministerie

DB Cargo heeft vorig jaar een veel hoger verlies geleden dan de 665 miljoen euro die bij de presentatie van de jaarcijfers van moederholding DB werd gepubliceerd. Uit antwoorden van staatssecretaris Michael Theurer op vragen van de oppositiepartij CDU blijkt dat de noodlijdende Duitse railgoederenvervoerder 2022 had afgesloten met een verlies van maar liefst 858 miljoen euro, bijna 200 miljoen euro meer.

DB
Foto: DB

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu