SBB haalt Bertschi erbij in divisie Cargo

INTERMODAAL

Het Zwitsers staatsspoor zet de deur open voor particulier kapitaal om vaart te brengen in het intermodale vervoer. Ietsje zuidelijker werken onder meer SNCF en Renfe aan een moderne intermodale verbinding tussen Luxemburg en Barcelona.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

SBB haalt Bertschi erbij in divisie Cargo | NT

SBB haalt Bertschi erbij in divisie Cargo

INTERMODAAL

Het Zwitsers staatsspoor zet de deur open voor particulier kapitaal om vaart te brengen in het intermodale vervoer. Ietsje zuidelijker werken onder meer SNCF en Renfe aan een moderne intermodale verbinding tussen Luxemburg en Barcelona.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu