Coronacrisis stuwt vrachtvervoer MAA naar nieuw record

Luchtvracht

De coronacrisis heeft het vrachtvolume van Maastricht Aachen Airport (MAA) opgestuwd naar een nieuw overslagrecord. Voor dit jaar verwacht de luchthaven rond de 140.000 ton te verwerken, bijna een kwart meer dan vorig jaar,  aldus algemeen directeur Jos Roeven van MAA op het recent gehouden luchtvrachtwebinar over regionale luchthavens van Nieuwsblad Transport.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Coronacrisis stuwt vrachtvervoer MAA naar nieuw record | NT

Coronacrisis stuwt vrachtvervoer MAA naar nieuw record

Luchtvracht

De coronacrisis heeft het vrachtvolume van Maastricht Aachen Airport (MAA) opgestuwd naar een nieuw overslagrecord. Voor dit jaar verwacht de luchthaven rond de 140.000 ton te verwerken, bijna een kwart meer dan vorig jaar,  aldus algemeen directeur Jos Roeven van MAA op het recent gehouden luchtvrachtwebinar over regionale luchthavens van Nieuwsblad Transport.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen