Vlaamse ecocombiproef wacht op nieuwe regering

Alvorens Vlaanderen kan starten met een aantal proeftrajecten voor ecocombi’s, moet volgens Febetra-directeur Philippe Degraef een wijziging worden doorgevoerd aan een federaal Koninklijk Besluit (KB). Daarvoor is het wachten op een nieuwe Belgische regering.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Vlaamse ecocombiproef wacht op nieuwe regering | NT

Vlaamse ecocombiproef wacht op nieuwe regering

Alvorens Vlaanderen kan starten met een aantal proeftrajecten voor ecocombi’s, moet volgens Febetra-directeur Philippe Degraef een wijziging worden doorgevoerd aan een federaal Koninklijk Besluit (KB). Daarvoor is het wachten op een nieuwe Belgische regering.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu