Ruim de helft van vrachtautoritten wordt uitgevoerd met Euro 6

Wegvervoer

Van elke 100 ritten die Nederlandse vrachtauto’s in de eerste helft van dit jaar maakten, werden er 58 gereden door voertuigen met Euro VI-motoren. Naarmate de ritten langer zijn, neemt het gebruik van deze voertuigen toe. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Ruim de helft van vrachtautoritten wordt uitgevoerd met Euro 6 | NT

Ruim de helft van vrachtautoritten wordt uitgevoerd met Euro 6

Wegvervoer

Van elke 100 ritten die Nederlandse vrachtauto’s in de eerste helft van dit jaar maakten, werden er 58 gereden door voertuigen met Euro VI-motoren. Naarmate de ritten langer zijn, neemt het gebruik van deze voertuigen toe. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu