Britse brexitcontroles na lang uitstel van start

Douaneformaliteiten

Het Verenigd Koninkrijk heeft per 1 januari de douane-eisen flink aangescherpt. Voor alle producten die vanuit de EU worden verscheept is nu een volledig ingevulde Britse invoeraangifte nodig. De invoer van dierlijke en plantaardige producten moet verder vooraf worden gemeld aan de Britse autoriteiten.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Britse brexitcontroles na lang uitstel van start | NT

Britse brexitcontroles na lang uitstel van start

Douaneformaliteiten

Het Verenigd Koninkrijk heeft per 1 januari de douane-eisen flink aangescherpt. Voor alle producten die vanuit de EU worden verscheept is nu een volledig ingevulde Britse invoeraangifte nodig. De invoer van dierlijke en plantaardige producten moet verder vooraf worden gemeld aan de Britse autoriteiten.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen