‘In de horecalogistiek is nog veel milieuwinst te halen’

Rapport

Horecalogistiek kenmerkt zich door een groot aantal ritten, kleine leveringen en daardoor een relatief hoge CO2-uitstoot. Dat kan efficiënter en duurzamer. Door logistieke bundeling kan het aantal ritten halveren. Dat blijkt uit een analyse door adviesbureau CE Delft in opdracht van de Topsector Logistiek.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

‘In de horecalogistiek is nog veel milieuwinst te halen’ | NT

‘In de horecalogistiek is nog veel milieuwinst te halen’

Rapport

Horecalogistiek kenmerkt zich door een groot aantal ritten, kleine leveringen en daardoor een relatief hoge CO2-uitstoot. Dat kan efficiënter en duurzamer. Door logistieke bundeling kan het aantal ritten halveren. Dat blijkt uit een analyse door adviesbureau CE Delft in opdracht van de Topsector Logistiek.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu