Bietencampagne is weer in volle gang.

Bij de Suikerunie in Puttershoek wordt dit jaar gerekend op ruim 1,1 miljoen ton bieten. Bijna tweederde daarvan wordt per binnenvaartschip aangevoerd. Omdat de fabriek in Puttershoek de enige aan groot vaarwater is, zijn de bieten niet alleen afkomstig uit de regio. Grotere schepen komen met suikerbieten onder andere uit de kop van NoordHolland en Limburg. Dagelijks wordt in Puttershoek 10.000 ton suikerbieten aangevoerd. De bietencampagne duurt tot en met de derde week van de

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Bietencampagne is weer in volle gang. | NT

Bietencampagne is weer in volle gang.

Bij de Suikerunie in Puttershoek wordt dit jaar gerekend op ruim 1,1 miljoen ton bieten. Bijna tweederde daarvan wordt per binnenvaartschip aangevoerd. Omdat de fabriek in Puttershoek de enige aan groot vaarwater is, zijn de bieten niet alleen afkomstig uit de regio. Grotere schepen komen met suikerbieten onder andere uit de kop van NoordHolland en Limburg. Dagelijks wordt in Puttershoek 10.000 ton suikerbieten aangevoerd. De bietencampagne duurt tot en met de derde week van de

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement