Kwart eeuw NZS

ROTTERDAM – De Nederlandse Zeebevrachters Societeit (NZS) bestaat 25 jaar. Op 18 oktober is het precies 25 jaar geleden dat de NZS in Rotterdam werd opgericht. De NZS is een vereniging van individuele zeebevrachters, met als voornaamste doelen het bevorderen van onderling contact tussen vakgenoten en bescherming van de goede naam van de Nederlandse zeebevrachter.

Aanvankelijk stelden de leden zich tevreden met de veertiendaagse clubavonden, maar inmiddels horen daar ook sporttoernooien en lezingen bij. In 1990 begon de NZS met een curcus voor het vak van zeebevrachter. Natuurlijk is de NZS ook bekend door het traditionele, jaarlijkse, Dutch Shipbrokers’ Dinner.
Om het 25-jarig bestaan te vieren geeft het bestuur van de NZS vrijdag aanstaande een receptie in het clubgebouw aan de Westersingel 95 te Rotterdam, van 17.00 tot 19.00 uur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Kwart eeuw NZS | NT

Kwart eeuw NZS

ROTTERDAM – De Nederlandse Zeebevrachters Societeit (NZS) bestaat 25 jaar. Op 18 oktober is het precies 25 jaar geleden dat de NZS in Rotterdam werd opgericht. De NZS is een vereniging van individuele zeebevrachters, met als voornaamste doelen het bevorderen van onderling contact tussen vakgenoten en bescherming van de goede naam van de Nederlandse zeebevrachter.

Aanvankelijk stelden de leden zich tevreden met de veertiendaagse clubavonden, maar inmiddels horen daar ook sporttoernooien en lezingen bij. In 1990 begon de NZS met een curcus voor het vak van zeebevrachter. Natuurlijk is de NZS ook bekend door het traditionele, jaarlijkse, Dutch Shipbrokers’ Dinner.
Om het 25-jarig bestaan te vieren geeft het bestuur van de NZS vrijdag aanstaande een receptie in het clubgebouw aan de Westersingel 95 te Rotterdam, van 17.00 tot 19.00 uur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement