Het betreft ongeveer twintig vestigingen in geheel Duitsland, die zich nu nog vrijwel geheel op diepvries toeleggen, maar die ook op- en overslag van verswaren aankunnen. Bij tien vestigingen worden delen van de loods toegewezen aan de verslogistiek.

Er komt ook nieuwbouw, bijvoorbeeld in Versmold, in Noordrijn-Westfalen, waar met de bouw van een loods voor verse goederen is begonnen, met een capaciteit van 15.000 palletplaatsen. De bouw moet begin volgend jaar gereed zijn.

Ook bij Gießen, in het noorden van de deelstaat Hessen, komt een centrum voor zowel diepvries als lichtgekoelde en verse producten, met 50.000 palletplaatsen. Bouwplannen heeft Nordfrost verder in onder meer Duisburg en de regio Hamburg. In Herne, in het Ruhrgebied, moet in november dit jaar worden begonnen met de bouw van een loods waarin zowel diepvries- als versproducten kunnen worden opgeslagen. Daar ontstaan 70.000 palletplaatsen.