Harde klap voor containerverkeer op VS

Coronacrisis

De containervaart op de VS heeft harde klappen gekregen door de coronacrisis, zegt de internationale redersvereniging Bimco. De containerinvoer in havens aan de Amerikaanse westkust ging in de eerste vier maanden van het jaar met 12,5% onderuit. Het betekende een verlies van 434.000 teu.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Harde klap voor containerverkeer op VS | NT

Harde klap voor containerverkeer op VS

Coronacrisis

De containervaart op de VS heeft harde klappen gekregen door de coronacrisis, zegt de internationale redersvereniging Bimco. De containerinvoer in havens aan de Amerikaanse westkust ging in de eerste vier maanden van het jaar met 12,5% onderuit. Het betekende een verlies van 434.000 teu.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen