‘Deelname Felbermayr verhoogt volume bij bevrachter Rijnmond’

Interview

‘We zijn nooit elkaars concurrenten geweest’, zegt directeur Cees van Putten van Rijnmond Logistics over Haeger & Schmidt Logistics (HSL). Per 1 oktober behoort Rijnmond voor 50% tot de Oostenrijkse Felbermayr Group, waarvan ook HSL een dochteronderneming is. De bedrijven worden nadrukkelijk niet samengevoegd. ‘Rijnmond blijft gewoon Rijnmond’, zegt Van Putten. Wel verwacht hij in de toekomst dankzij de deelname meer lading te gaan vervoeren.

Foto: Felbermayr Group

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Deelname Felbermayr verhoogt volume bij bevrachter Rijnmond’ | NT

‘Deelname Felbermayr verhoogt volume bij bevrachter Rijnmond’

Interview

‘We zijn nooit elkaars concurrenten geweest’, zegt directeur Cees van Putten van Rijnmond Logistics over Haeger & Schmidt Logistics (HSL). Per 1 oktober behoort Rijnmond voor 50% tot de Oostenrijkse Felbermayr Group, waarvan ook HSL een dochteronderneming is. De bedrijven worden nadrukkelijk niet samengevoegd. ‘Rijnmond blijft gewoon Rijnmond’, zegt Van Putten. Wel verwacht hij in de toekomst dankzij de deelname meer lading te gaan vervoeren.

Foto: Felbermayr Group

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu