Cosco neemt elektrisch binnenvaartschip in de vaart

36 batterijcontainers

Cosco Shipping heeft een elektrisch aangedreven kust- en binnenvaartschip in de vaart genomen. Het containerschip kan 700 teu meenemen en wordt aangedreven door batterijcontainers die onderweg kunnen worden gewisseld. Cosco heeft 36 wisselcontainers klaarstaan op de vaarroute tussen Shanghai en Wuhan op de rivier de Yangtze.

Foto: Cosco Shipping Development

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Cosco neemt elektrisch binnenvaartschip in de vaart | NT

Cosco neemt elektrisch binnenvaartschip in de vaart

36 batterijcontainers

Cosco Shipping heeft een elektrisch aangedreven kust- en binnenvaartschip in de vaart genomen. Het containerschip kan 700 teu meenemen en wordt aangedreven door batterijcontainers die onderweg kunnen worden gewisseld. Cosco heeft 36 wisselcontainers klaarstaan op de vaarroute tussen Shanghai en Wuhan op de rivier de Yangtze.

Foto: Cosco Shipping Development

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu