Minister Harbers kondigt ‘binnenvaarttafel’ aan

Overleg met de sector

Er komt dit najaar nog een ‘Binnenvaarttafel’ om het sectorbeleid zoals vastgelegd in de Binnenvaartvisie te ondersteunen. Dat kondigde demissionair minister Mark Harber van Infrastructuur en Waterstaat aan tijdens het jaarcongres van de Nederlandse Vereniging van Binnenhavens (NVB). Aan tafel zitten brancheorganisaties (waaronder de NVB), regionale overheden, Rijksoverheid en ook financiële instellingen.

Foto: ANP

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Minister Harbers kondigt ‘binnenvaarttafel’ aan | NT

Minister Harbers kondigt ‘binnenvaarttafel’ aan

Overleg met de sector

Er komt dit najaar nog een ‘Binnenvaarttafel’ om het sectorbeleid zoals vastgelegd in de Binnenvaartvisie te ondersteunen. Dat kondigde demissionair minister Mark Harber van Infrastructuur en Waterstaat aan tijdens het jaarcongres van de Nederlandse Vereniging van Binnenhavens (NVB). Aan tafel zitten brancheorganisaties (waaronder de NVB), regionale overheden, Rijksoverheid en ook financiële instellingen.

Foto: ANP

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu