Eet meer friet

De KLM vliegt dit najaar op afgewerkt frituurvet naar Parijs.

Wetenschapsjournalist Karel Knip van NRC Handelsblad is, met gegevens van de Rijksuniversiteit Groningen in de hand, eens gaan rekenen. De uitkomst: een passagier moet acht jaar frituurvet sparen om voor een retourvlucht Parijs zijn portie brandstof te leveren. De wereld wordt er niet beter van, alleen de KLM verbetert haar duurzame image, concludeert Knip.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Eet meer friet | NT

Eet meer friet

De KLM vliegt dit najaar op afgewerkt frituurvet naar Parijs.

Wetenschapsjournalist Karel Knip van NRC Handelsblad is, met gegevens van de Rijksuniversiteit Groningen in de hand, eens gaan rekenen. De uitkomst: een passagier moet acht jaar frituurvet sparen om voor een retourvlucht Parijs zijn portie brandstof te leveren. De wereld wordt er niet beter van, alleen de KLM verbetert haar duurzame image, concludeert Knip.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu