Cargadoor dealt met de omstandigheden

Hoewel de economie al vier jaar in het slop zit, kunnen de Rotterdamse cargadoors, de zon nog best in het water zien schijnen.

De vereniging bloeit, de cargadoors zijn trots op hun haven en kijken uit naar de ingebruikneming van Maasvlakte 2, die veel nieuwe containerlading moet gaan opleveren. Daarmee is ook het eerste punt van hun verlanglijstje genoemd: voorzitter Albert Thissen doet een klemmend beroep op het Havenbedrijf om een speciale verbinding, een interne baan, aan te leggen tussen de containerterminals op de Maasvlakte. Gebeurt dat niet, dan vloeien door versnippering mogelijk ladingstromen weg naar andere ha

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Cargadoor dealt met de omstandigheden | NT

Cargadoor dealt met de omstandigheden

Hoewel de economie al vier jaar in het slop zit, kunnen de Rotterdamse cargadoors, de zon nog best in het water zien schijnen.

De vereniging bloeit, de cargadoors zijn trots op hun haven en kijken uit naar de ingebruikneming van Maasvlakte 2, die veel nieuwe containerlading moet gaan opleveren. Daarmee is ook het eerste punt van hun verlanglijstje genoemd: voorzitter Albert Thissen doet een klemmend beroep op het Havenbedrijf om een speciale verbinding, een interne baan, aan te leggen tussen de containerterminals op de Maasvlakte. Gebeurt dat niet, dan vloeien door versnippering mogelijk ladingstromen weg naar andere ha

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu