Maersk Flowmasters

Column

‘Als dit echt waar is, komt er toch oorlog in de sector?’, vroeg mijn collega Floris de Haan naar aanleiding van het artikel ‘Maersk looks set to cut out freight forwarders to attract larger BCOs’ in The Loadstar van 20 oktober. Daarin werd aangekondigd dat Maersk vanaf 1 november alleen rechtstreeks van verladers lading zou accepteren en daarmee expediteurs buitenspel zou gaan zetten. Maersk wil ‘integrator of the seas’ worden en grote verladers een platform bieden waarmee ze rechtstreeks van deur tot deur hun lading kunnen boeken.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Maersk Flowmasters | NT

Maersk Flowmasters

Column

‘Als dit echt waar is, komt er toch oorlog in de sector?’, vroeg mijn collega Floris de Haan naar aanleiding van het artikel ‘Maersk looks set to cut out freight forwarders to attract larger BCOs’ in The Loadstar van 20 oktober. Daarin werd aangekondigd dat Maersk vanaf 1 november alleen rechtstreeks van verladers lading zou accepteren en daarmee expediteurs buitenspel zou gaan zetten. Maersk wil ‘integrator of the seas’ worden en grote verladers een platform bieden waarmee ze rechtstreeks van deur tot deur hun lading kunnen boeken.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu