De groene enveloppe

TON & teu

De blauwe enveloppe kennen we, maar bedrijven gaan in de nabije toekomst ook een groene enveloppe op de deurmat vinden. Zij moeten concreet aantonen wat hun bijdrage is aan de duurzame transitie. De afspraken van verschillende Green Deals, op Europees en nationaal niveau, zullen worden getoetst door regelgeving tot op individueel bedrijfsniveau. Bereid u dus voor op strakkere rapportage-eisen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

De groene enveloppe | NT

De groene enveloppe

TON & teu

De blauwe enveloppe kennen we, maar bedrijven gaan in de nabije toekomst ook een groene enveloppe op de deurmat vinden. Zij moeten concreet aantonen wat hun bijdrage is aan de duurzame transitie. De afspraken van verschillende Green Deals, op Europees en nationaal niveau, zullen worden getoetst door regelgeving tot op individueel bedrijfsniveau. Bereid u dus voor op strakkere rapportage-eisen.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu